Julia Franzén blev Solkattens miljonte gäst

Under fredagen fick Solkatten i Lerum årets miljonte besökare. Det blev ingen annan än Lerumsbördiga influencern Julia Franzén. I chock tog hon emot en stor blombukett och presentkort.
– Det är helt otroligt, säger hon.

ANNONS
|

Varje år besöks Solkatten i Lerum av cirka 1,7 miljoner besökare. Något som blivit en tradition på senare dagar är att gallerian valt att årligen prisa sin miljonte besökare, förklarar Joakim Engdahl, vd för Solkatten. Med hjälp av en live-räknare kunde de under fredagen spänt följa vem som skulle bli den lycklige vinnaren.

Det blev ingen annan än influencern och programledaren Julia Franzén som fick ta emot den stora blombuketten och presentkort värt 1 000 kronor.

– Är detta ett prank?, utbrister hon i chock.

Hur känns det att vinna detta?

– Det känns helt otroligt, gud vad kul. Blev prankad nyligen i ett tv-program av Bingo så trodde inte på detta först.

ANNONS

Julia förklarar att hon är hemma i Lerum på ett snabbt besök och att dagen har spenderats med att visa fästmannen Bingo Rimér runt i sin hemort.

– Vi kom hit igår, detta är Bingos första gång så det är ju stort! I morse var vi med morfar på gymmet och sedan tog vi en fika med mormor. Sen besökte vi mitt gamla jobb på gruppboendet Fredriksberg och Fredriksäng. Jag visar runt de allra viktigaste platserna för mig i Lerum, säger Julia.

Första gången i Lerum

Under fredagen visades fotbolls-VM på storbildsskärm på Bagges torg. Hundratals Lerumsbor samlades och detta blev också ett av stoppen på parets rundtur i Lerum.

– Det är så härligt med sån här aktivering. Väldigt fint arrangerat, säger Bingo Rimér.

Även om det är första gången i Lerum så känner Bingo sig hemma i småstäder berättar han.

– Det är större än vad jag trodde faktiskt. Jag är ju själv uppvuxen i Karlshamn som är en liten stad, så jag trivs väldigt bra med småstadslivet.

Paret har också hunnit med en att ta en kaffe vid Aspen under sin rundtur. Även om vistelsen blir kort den här gången, lär det inte bli sista.

– Jag älskar det! Småstadsidyllen är djupt rotad i mitt dna och är absolut ett liv jag längtar efter att själv få ha, säger Bingo.

LÄS MER:Julia Franzén och Bingo Rimér får en egen realityshow

LÄS MER:Scouterna Teo och Erik evakuerades från lägret

LÄS MER:LT tipsar: Det här kan du göra i helgen

ANNONS