Julia Franzén och Bingo Rimér får en egen realityshow

De senaste åren har tv-tittarna kunnat följa Lerumsfödda Julia Franzén i program som Robinson, Bachelorette och allra senast i dejtingprogrammet Love Island. Nu får hon och fästmannen Bingo Rimér en egen realityshow med familjen i fokus.
– Bilden av den perfekta moderna familjen kommer ju spricka totalt, konstaterar Julia Franzén när paret gästar Nyhetsmorgon.

ANNONS
|

LT har tidigare rapporterat om Lerumsdotterns erövringar i tv-rutan. Det som började med Robinson 2020 fortsatte med Bachelorette, där Julia sökte efter kärleken, och tidigare i år var hon programledare för Love Island.

– Det är en ära att få leda en sån här stor produktion. Det har varit en dröm sen jag var liten, sa Julia Franzén till TV4 i januari.

Vid sidan om karriären som tv-kändis kan man även följa Julias vardag. Från hemmet i Marbella, relationen till fästmannen Bingo Rimér och hans barn i Sverige och sin egen familj hemmahörande i Lerum.

”Premiär i sommar på Amazon Prime”

Nyligen gick det nyförlovade paret ut med nyheten att de blir med realityshow. I augusti kommer tv-tittarna kunna följa paret med respektive familjer på Amazon Prime.

ANNONS

”Vi har ju alltid delat med oss av vår moderna familj på sociala medier och det har inspirerat många att vi kan umgås och resa ihop för barnens skull. Men bilden av den perfekta, dramafria, lyckliga, moderna familjen kommer spräckas nu.” skriver Julia på sin Instagram.

Hon hoppas nu att folk kommer bli ännu mer inspirerade trots den ofiltrerade verkligheten som skildras i serien.

”Ni kommer älska det men vi är lite nervösa. Vi båda är perfektionister och efter all min erfarenhet av reality så VET jag att det alltid bli bäst när det känns såhär blottande och naket.” fortsätter Julia i inlägget.

Utöver Julia och Bingo kommer även Bingos två exfruar Katrin och Erika, och hans barn medverka. Från Julias familj kommer tittarna få bekanta sig med hennes mamma, pappa, moster och morfar.

”Ni får följa med till Jämtland, Marbella och Stockholm. Jag har lämnat lyxlivet och blivit extramamma.” skriver Julia på Instagram.

LÄS MER:Torarica tar form – med stor uteservering, spel och dans

LÄS MER:Angelika Prick blir Röde Orm – kamperar med Magnus Uggla på stadsteatern

ANNONS