Lerums fina svit håller i sig efter 5-1 mot Varberg

Lerum är svårslaget i HockeyTrean södra C.

ANNONS
|
Lerums BK vann mot HK Varberg

Mot Varberg hemma i Vättlehallen på onsdagen blev det seger igen. Laget vann med 5-1 (3-1, 1-0, 1-0) och har nu fem segrar i rad.

Lerum tog ledningen efter 13.33, genom Gabriel Bergsman framspelad av Lukas Holmqvist.

Varberg kvitterade till 1-1 efter 13.52, när Vidar Nylén hittade rätt på pass av Aaron Magnusson och Jakob Walfridsson.

Lerum tog ledningen på nytt efter 14.24, genom William Wohnerow assisterad av Benjamin Perhonen och Andreas Janum.

Lerum gjorde 3-1 alldeles i slutsekunderna av första perioden genom Andreas Janum framspelad av Oscar Edwinsson och Robin Lindqvist.

Efter 19.36 i andra perioden nätade Benjamin Perhonen, framspelad av William Wohnerow och Philip Liljevald och gjorde 4-1. 6.00 in i tredje perioden nätade Lerums Gustav Svantesson på pass av Benjamin Perhonen och Lukas Holmqvist och ökade ledningen för Lerum. 5-1-målet blev matchens sista.