Klart i dag: Lerum vinner serien efter seger mot Varberg

9-2 (1-1, 5-1, 3-0) borta mot Varberg räcker.

ANNONS
|
HK Varberg förlorade mot Lerums BK

Nu är seriesegern i HockeyTrean södra C klar för Lerum. Varberg ligger på sjunde plats i tabellen.

Därmed har Lerum vunnit 13 matcher i rad i HockeyTrean södra C och är bara en seger ifrån att gå igenom serien utan förlust.

Första perioden var jämn. Varberg inledde bäst och tog ledningen genom Lucas Nielsen efter 4.06, men Lerum kvitterade genom Tim Fogelin i slutet av perioden. Lerum tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.41 genom Benjamin Perhonen, och gick upp till 1-5 innan Varberg svarade.

Till slut blev det 2-6 till Lerum. Lerum fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9-2. Målen i sista perioden gjordes av Lukas Holmqvist, som gjorde två mål, och Kevin Brodén.

ANNONS

Lerums Kevin Brodén stod för fyra poäng, varav två mål, Andreas Janum hade tre assists, Tim Fogelin gjorde två mål och ett assist och Lukas Holmqvist gjorde två mål och spelade fram till ett mål.

Lerum tar sig an Partille HK i sista matchen borta söndag 3 december 17.00.