Lotta tog juni månads bästa bild

Lotta Sandberg förevigade fölets första dag i livet. För den bilden vinner hon nu ett presentkort på 500 kronor i Lerums Tidnings månadens bild-tävling.

ANNONS
|

– Nej, men vad roligt! utbrister Lotta Sandberg när LT ringer och berättar att hennes bild på det nyfödda fölet, som blir omhändertagen av sin mamma, vunnit juni månads bildtävling.

– Jag skojade när jag skickade bilden och sa, att vi får se vad Lerums Tidnings redaktion tycker om en hästbild mitt bland alla naturfoton, fortsätter hon.

Bilden på fölet Serena och stoet Burhults Red Sioned tog Lotta Sandberg strax innan midsommar på Burhults stuteri och ridskola, där hon ofta håller till.

– Jag är uppvuxen där och jag har en dotter som rider där nu. Och jag har mina kompisar där, så det är där jag är, så mycket som jag kan.

ANNONS

Rider du själv?

– Nej, inte längre.

Fotograferar gör Lotta Sandberg däremot desto oftare, och då främst hästar på ridskolan.

– Det är för eget höga nöjes skull, men jag visar även bilderna för alla mina vänner och ridskolans elever. Jag har också ett Facebook- och Instagramkonto med mina bilder.

Lottas bild var en av 59 bidrag till juni månads bildtävling på Lerums Tidnings. Hon vinner nu ett presentkort på 500 kronor.

– Jag tycker mycket om trädgård, så det är inte helt omöjligt att det blir något trädgårdsinspirerat för det, säger hon.

Bildtävlingen för juli, där ytterligare ett presentkort på 500 delas ut till vinnaren, är nu igång.

LÄS MER:Här är alla bilderna från juni

LÄS MER:Fota juli och vinn ett presentkort

ANNONS