Den 12 september, med start klockan 19.00 på Dergårdsteatern, kommer Lerums näringsliv fråga ut politiker på temat Ett år sedan valet.
Den 12 september, med start klockan 19.00 på Dergårdsteatern, kommer Lerums näringsliv fråga ut politiker på temat Ett år sedan valet. Bild: Matilda Falk

Lerums företagare frågar ut politiker ett år efter valdagen

Ett år har gått sedan svenska folket gick till vallokalerna och röstade. Nu bjuder det lokala näringslivet in allmänheten till en frågestund som gästas av Västsvenska handelskammaren och lokala politiker.

ANNONS

Med start klockan 19.00 imorgon tisdag välkomnas Lerumsborna till Dergårdsteatern för en träff med näringslivet i fokus. På scen för en omvärldsanalys, står Johan Trouvé, vd för Västsvenska handelskammaren.

– Han kommer och boostar oss med positiv energi. Det är så otroligt mycket positivt som händer och sker i Västsverige och det är så många företagare som gör väldigt stor nytta, säger Qlaez Wennberg, en av initiativtagarna.

Johan Trouvé är vd på Västsvenska handelskammaren.
Johan Trouvé är vd på Västsvenska handelskammaren. Bild: Olof Ohlsson

Det kommer också bli utfrågning med politiker. Viktor Lundblad (M) och Renée Bengtsson (S) kommer bland annat få analysera året som gått.

– Viktor och René kommer få berätta om ”äktenskapet” blev så lyckat som de hade tänkt sig och vilka motgångar och medgångar de haft, säger Qlaez Wennberg och fortsätter:

ANNONS

– Sedan har vi även oppositionen som får ställas mot väggen. Vad har de gjort nu när de är i opposition.

Frågor om vad som är på gång i Lerums olika kommundelar och hur politikerna ser på näringslivet står på agendan. Temat är ett år efter valet och arrangörer är Företagarna Lerum i samarbete med Företagsföreningen i Lerums kommun, FFLK, Lerums Centrumförening och Gråbo Centrumförening.

Claez Wennberg låter sig hälsa att det är fri entré men att man gör bäst i att anmäla sig via hemsidan företagarna.se.

LÄS MER:Lerumskillar var med i SVT:s Draknästet – fick bud på halv miljon för flytande solceller

LÄS MER:Vill etablera massivt industriområde vid Jerikotunneln

ANNONS